English version

Voorlopig geen nest gepland....

Onze pups zullen uiteraard bij ons in huis opgroeien te midden van alle dagelijkse activiteiten en geluiden. 
De eerste 3 weken na de geboorte zal er voornamelijk rust zijn voor moeder en kids. Hierna zal hun omgeving steeds meer vergroot worden, wordt er veel verrijking aangeboden en zullen we ook uitstapjes gaan maken. We proberen de pups zoveel mogelijk voor te bereiden op het leven, door ze in verschillende omgevingen te brengen en regelmatig te socialiseren met mensen, honden en andere dieren. Ook maken we een begin met de zindelijkheidstraining en benchtraining. 

Ik vind het erg belangrijk om 'mijn' pups te blijven volgen en op de hoogte te blijven van al hun vorderingen maar ook van de minder leuke dingen. Ik stel het dan ook zeer op prijs als ik regelmatig updates krijg en als u wilt deelnemen in een speciale groep via Facebook of whatsapp waarin alle pupkopers elkaar op de hoogte houden van de belevenissen met hun pup. 

Tevens zal altijd mijn deur openstaan als vraagbaak en adviezen als u ergens mee zit of tegenaan loopt. 

Komt er een pup van mij bij u wonen, dan zullen er regelmatig terugkomdagen georganiseerd worden en krijgt iedere eigenaar een lesblok wat inhoudt dat u recht heeft op 4 lessen samen met de andere pups  op mijn hondenschool. Voor ieder vervolg of consult via mijn hondenschool krijgt u 25% korting op de reguliere prijzen. Wij stellen het uiteraard zeer op prijs als uw aanwezig bent bij de terugkomdagen en met de lessen.

Klik voor meer info over mijn hondenschool hier